За нас

Calipso Bar & Dinner

Заведението съчетава удобството на централна градска част с елегантната обстановка на интериора, осигурявайки спокойствие и уют за лични и бизнес срещи. Южният парк е на 500метра.
Bar and Dinner Calipso разполага с 2 основни зали – за пушачи и непушачи, зала за частни партита и лятна градина, в която прохладата е завладяваща. Капацитета му е около 130 седящи места в основната част, 40 в залата за частни партита и 80 в градината през топлите месеци. Има безжичен интернет, както и две плазми с цифрова телевизия. 
Calipso bar & dinner очарова с богатото си меню, вдъхновено от различни кухни – от познатите ни и любими основни ястия до апетитните гурме предложения, които можеш да допълниш с богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки. 
Подходящо за: срещи с приятели, обяд, закуска, бизнес среща, частни тържества, детски рожденни дни, романтични срещи, коктейли, коледни партита, непушачи.

Bar and Dinner Calipso бъзо ще се превърне във Вашето място.

Доставка

Скъпи приятели, вече можете да вземете любимите си ястия, приготвени с много внимание, на място в Calipso Bar&Dinner, ул. Костенски водопад 58, или да ви ги доставим на място само за 2,99 лв. Това което трябва да направите е да се обадите на нашият телефон 0878 300 111 и да направите вашата поръчка.

Във връзка с извънредната ситуация искаме да ви уведомим, че:
– Помещенията, в които приготвяме храната, се дезинфекират непрекъснато, а всички наши служители използват предпазни маски, ръкавици и облекла. Служителите влизат в кухнята само след щателна проверка на здравословното им състояние. Стриктен е и контролът върху използваните продукти.
– Ние доставяме храна само от Calipso Bar&Dinner, с което гарантираме контрола върху целият процес от приготвянето на храната до нейната доставка при вас.
Екипът на Calipso Bar&Dinner ви благодари, че оставяме заедно и в извънредните ситуации като тази и ви пожелава да сте живи и здрави и да се пазите!